Online training:

Schrijven met Plakkracht

Quiz: 

Welk verhaal leef jij?

Boek: 

Jongleren met Vermicelli

Wat is jouw grootste uitdaging als het gaat om jouw zichtbaarheid als expert en het bijbehorende verhaal?

 • Word je vaak niet goed begrepen als je uitlegt wat je eigenlijk doet?
 • Vind je dat de resultaten van je werk voor zichzelf mogen spreken?
 • Of vind je het lastig om er woorden aan te geven?

Ik geloof dat persoonlijke verhalen noodzakelijk zijn om als expert (bijvoorbeeld in het onderwijs, de creatieve sector of non-profit) je doel in deze wereld mogelijk te maken.

Je verhaal is de routekaart voor je eigen pad en de wegwijzer waarmee anderen je kunnen vinden. Daarover lees je meer in mijn blogs. Welkom!

Ben jij een verhaalvriend?

En laat jij je graag inspireren?


Enkele keren per week stuur ik een persoonlijke mail over de toverkracht van verhalen. Zodat jij met het juiste verhaal laat zien waar jij voor staat en jij gezien wordt als dé expert in jouw vak.


Ontvangen? Dat kan!  Over Sigrid

  Verhalen zijn mijn grote liefde. Ik noem ze toverballen voor het brein. Ze verleiden en laten telkens nieuwe lagen zien. En natuurlijk hebben ze plakkracht.

  Na mijn studie Nederlands ben ik opgegroeid in de journalistiek, waar ik leerde om verhalen pakkend op te schrijven. 

  In de loop der jaren ontdekte ik de bijzondere sturingskracht van verhalen. We zijn namelijk de ontwerpers van onze eigen verhalen. Daarmee geef je leiding aan je eigen leven en aan je doel in de wereld. 

  Hoe en wat precies, daarover schrijf ik in mijn Mail voor Verhaalvrienden. Voor mensen die gezien willen worden als expert in hun vak en daarbij een helder én betoverend verhaal nodig hebben.