Welkom bij dit programma!

Op deze pagina vind je alle informatie over jouw deelname


Onze samenwerking

Dankjewel voor je vertrouwen in onze samenwerking! Ik kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan.
Graag vertel ik je hieronder alvast meer over hoe onze samenwerking er in de praktijk uit ziet.

Tot snel!

null

Startsessie

Voor de Startsessie ben je van harte welkom in mijn Verhalenstudio in Den Haag, waarbij je aan de slag gaat met het stellen van jouw (professionele) doelen met betrekking tot je verhaal en je communicatiestijl. Ook gaan we uitgebreid in op de toepassingen voor jouw eigen werk en leven. Je hoeft hiervoor niets voor te bereiden.

Adres:

Van Beuningenstraat 15

2582 KE Den Haag (stadsdeel Scheveningen)


Routebeschrijving:

Auto: 

Rijd via de A12 de stad in en volg de route richting Scheveningen-Haven. Sla op het Statenplein rechtsaf de Van Bleiswijkstraat in en neem de eerste straat links.

In de wijk is betaald parkeren vanaf 13.00 uur. Er is overdag voldoende parkeerruimte.


Openbaar vervoer: 

Neem de trein naar station Den Haag Centraal of Den Haag Holland Spoor. Neem tram 17 richting Statenkwartier en stap uit bij Halte Frederik Hendriklaan. 

Loop vanaf de halte op de Statenlaan rechtdoor en loop de Frederik Hendriklaan in. Neem meteen de eerste straat rechts: de Van Beuningenstraat. 

De Verhalenstudio bevindt zich halverwege deze straat op nr. 15 (eerste verdieping).

Online coaching

Na de Startsessie plannen we iedere 2 of 3 weken een 1-op-1 sessie in voor online coaching. 

Voor overleg gebruiken we altijd Zoom. Via de mail ontvang je daarvoor een vaste link.


Onze communicatie

De snelste manier om mij te bereiken is via een mail. Op werkdagen streef ik ernaar om binnen 2 werkdagen een reactie te geven. Mocht er iets dringends zijn, laat dat dan zeker weten.

Daarnaast gaan we werken via een afgeschermd bord op Trello, waar je de planning, opdrachten en voortgang terug kunt vinden.


Feedback?

Wil je feedback op je teksten? Geef dan aan waar je precies feedback op wil ontvangen, dan reageer ik binnen enkele dagen.

Gebruik dit spiekbriefje om je eigen te teksten te checken op plakkracht.


Facturatie 

De facturatie vindt plaats voorafgaand aan het traject of per maand waarin de werkzaamheden plaatsvinden, tenzij we dat anders hebben afgesproken. Na betaling van de eerste factuur ga ik graag aan de slag om jouw doelen te realiseren. Ik hanteer een betalingstermijn van 14 dagen.


Algemene Voorwaarden

Op alle werkzaamheden zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing, tenzij we dat anders hebben afgesproken in de offerte. In mijn Privacyverklaring kun je lezen hoe ik zorgvuldig met je gegevens omga. Beide documenten heb je ontvangen via de mail of vind je terug onderaan deze website.


Nog vragen?

Heb je na het lezen van deze informatie nog ergens vragen over? Neem gerust contact met mij op via contact@sigridvaniersel.nl

Change the story and you change perception;

change perception and you change the world.

— Jean Houston