Signatuurverhaal

Draag je missie uit met jouw 

persoonlijke verhaal


Schrijf je signatuurverhaal

In dit e-book (PDF) lees je de vijf stappen om je eigen signatuurverhaal te creëren, zodat jij je missie nog beter voor het voetlicht brengt.


Je leest ‘m vooral fijn op je tablet. En je schrijft je ook meteen in voor mijn wekelijkse Verhalenmail. 

Ja dat wil ik 
Je kunt je altijd weer makkelijk uitschrijven.

Reacties van lezers:

Ik ben echt dol op jouw wijze Verhalenmails; heerlijke lichtpuntjes (minstens!) in mijn dagen.


Ik vind jouw Verhalenmails ontzettend inspirerend. Het is een van de weinige mails die ik meteen en helemaal tot het einde lees.

Je laatste Verhalenmail is voor mij een schot in de roos. Ben hier heel blij mee en kan dit meteen in de praktijk brengen.


Ja, stuur me dit e-book!


Daarnaast ontvang je voortaan wekelijks de Verhalenmail over storytelling en creatief denken.


Ik beloof je alleen leuke, inspirerende en waardevolle mails te sturen. Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, ben je met één klik uitgeschreven.

  Storytelling en creatief denken

  'Your legacy is every life you touch. 
  - Oprah Winfrey

  Over Sigrid

  Verhalen zijn mijn grote liefde. Ik noem ze toverballen voor het brein. Ze verleiden, ze blijven plakken en ze laten telkens nieuwe lagen zien. Verhalen geven betekenis en reiken het grotere perspectief aan.

  Na mijn studie Nederlands ben ik opgegroeid in de journalistiek, waar ik leerde verhalen te vinden en pakkend op te schrijven. Als parlementair journalist leerde ik taaie vraagstukken snel te doorgronden en toegankelijk op te schrijven.

  In de loop der jaren ontdekte ik ook de sturingskracht van verhalen. We zijn namelijk de ontwerpers van onze eigen verhalen. Daarmee geef je leiding aan je eigen leven en aan je doel in de wereld.


  Storytelling en creatief denken
  arrow_drop_up arrow_drop_down