Naar Madeira... my dear?
23 maart 2024 
1 min. leestijd

Naar Madeira... my dear?

Ken jij het paradijselijke eiland Madeira? Het staat bekend als het eiland van de eeuwige lente, waar je het hele jaar door kunt genieten van aangename temperaturen.

Voor mij lag Madeira tot voor kort totaal buiten mijn blikveld.

Totdat ik bij toeval een mede-ondernemer hoorde vertellen over dit betoverende eiland in de Atlantische oceaan, met het weelderige groen, serene sfeer én uitstekende voorzieningen voor mensen die plaats-onafhankelijk willen werken.

Soms neem ik snelle beslissingen, omdat ik direct voel wat ik te doen heb. Het opzeggen van mijn baan uit loondienst was er zo een.

Madeira was weer zo'n voltreffer. 

Nog dezelfde dag deelde ik mijn plannen in mijn directe kring en maakte ik de eerste reisplannen.

Al jaren fantaseer ik over een woonplek waar de eerste maanden van het jaar niet grijs en somber zijn, maar zonnig en licht.

Madeira is daarvoor de perfecte plek: weg van de massa, avontuurlijk en betaalbaar. Het eiland heeft het hele jaar door een milde temperatuur tussen de 16 en 22 graden.

Mijn appartement is inmiddels geboekt. Yes!

Alleen al van de voorpret kan ik enorm genieten. Want van half januari tot 1 maart 2025 woon ik zes weken in Funcal, de gezellige hoofdstad van Madeira.

Mijn appartement heeft een breed balkon, met uitzicht over witgekalkte huizen, palmbomen en de azuurblauwe zee. In de directe nabijheid ligt de botanische tuin van Funcal en lonken de watervallen.

En dat is nog niet alles. Want jij kunt met mij mee! 

Ik heb namelijk bedacht dat ik op deze prachtige plek heel graag met enkele klanten wil gaan werken. Ik denk nu aan persoonlijke coaching en begeleiding, 1 tot 3 dagen per deelnemer.

Er borrelen al allerlei ideeën op voor zo’n exclusief inspiratieprogramma op het bloemeneiland. Met één-op-één-coaching, creatieve activiteiten en verhalen om je doelen vorm te geven.

Ideaal als je een missie hebt en echt de tijd wil nemen om daarmee grote stappen te maken.


Met mij op Madeira, iets voor jou? 

Als dit je aanspreekt, roep ik graag je hulp in. Wil je 5 korte vragen beantwoorden over mijn idee?

Je vindt de vragen hier >>  Madeira My Dear

Je reactie is zeer welkom tot en met vrijdag 5 april aanstaande. Dit helpt mij enorm om mijn plannen verder vorm te geven. Geen verplichtingen, beloofd.

Alvast enorm bedankt voor je tijd en hulp!


Over de schrijver
Alles wat ik doe draait om storytelling. Het is hoe ik denk, hoe ik schrijf en hoe ik de wereld zie. Storytelling is wat mij betreft een cruciale vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen.Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet.Als coach en mentor werk ik met ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie in de vorm van een verhaal.