Coaching

Creëer en leef je verhaal

Heb jij het gevoel dat er meer is? Dat iets je tegenhoudt of belemmert om het leven te leiden dat jij graag wilt? Onderzoek het, ontdek wat er nog meer mogelijk is en hoe jij dat bereikt.

Bij narratieve coaching onderzoeken we welke verhalen jij jezelf vertelt en op welke manier jij zelf sturing kunt geven aan je verhalen.
Met verhalen die nu beter bij je passen.

Aanleidingen voor coaching:

     • Als je meer uit het leven wil halen en je wereld wilt inrichten naar je eigen zin.
     • Als je een andere richting in wil slaan, maar je weet niet hoe of wat.
     • Als je betekenis zoekt voor gebeurtenissen in je leven en richting zoekt met een nieuw verhaal.

Voorbeelden van resultaten:

     • Krachtige keuzes over wat je wilt waarmaken en hoe je daar komt.
     • Kiezen voor jezelf, vanuit een diep gevoel van vertrouwen en je persoonlijke waarden.
     • Zicht op jouw diepste verlangens, talenten, mogelijkheden, drijfveren en perspectieven, zodat jij een nieuwe sprong gaat maken.
     • Helderheid over je eigen verhaal, zodat je het krachtig aan jezelf en aan anderen kan vertellen en daarmee sturing geeft aan je leven.
     • In de actiemodus, omdat je hebt afgerekend met stemmen die je tegenhouden.

Coachingsmethoden:

We gaan op zoek naar wie je echt bent, waar je talenten liggen, wat je echt wil en ook wat je tegenhoudt om daar te komen. De oplossing ligt in jou en je overtuigingen. Om die overtuigingen op te diepen en te onderzoeken werk ik met De Reis van de Held (naar Joseph Campbell), archetypen en andere verhaalmethoden. Ook pas ik oplossingsgericht coachen, de polarity map en appreciative inquiry toe.

Locatie:

Mijn coachruimte in Den Haag of op een andere locatie in Nederland (in overleg).

Voor wie?

Als je de behoefte hebt aan nieuwe perspectieven op jouw eigen verhaal, dan is dit voor jou.

Inhoud van de coaching:

In dit traject gaan we dieper in op de worstelingen die jij tegenkomt. Elk traject verloopt weer anders, afhankelijk van jouw thema en het punt waar je staat en waar je naartoe wilt. Je bepaalt zelf je ontwikkeldoelen.

     • Gratis kennismaking (via Skype of face to face)
     • 3 coachsessies op maat
     • Huiswerkopdrachten na elke sessie
     • Evaluatie

Mijn rol als coach:

Als narratief coach beschouw ik het leven als een verhaal, waarin jij zelf de held bent. Ik help je om inzichten te geven in de ontwikkeling van dat verhaal en bied praktische manieren om dat in jouw dagelijkse leven te verankeren. Met speelse werkwijzen, het ontdekken van nieuwe kansen en concrete acties. Het is praten én doen.

Ik luister met rust en aandacht naar jou. Mensen voelen zich meestal snel op hun gemak bij mij. Je kunt me alles vertellen. En alles wat je vertelt blijft vertrouwelijk.

Investering:

€ 375 (ex. btw) voor 3 sessies op maat en tussentijdse opdrachten. Een langer traject kan natuurlijk ook, passend bij jouw vraag.

Je ontvangt ook het boek Jongleren met Vermicelli – Creëer en leef je verhaal om dagelijks zelf aan de slag te gaan met reflectie en persoonlijke groei.

 

“Sigrid heeft mij perfect geholpen met mijn beschrijving van mijn beginnende onderneming. Daarnaast heeft ze me een schat aan tips en uitgewerkte adviezen gegeven om het verhaal ook echt op papier te krijgen. Ik heb geleerd hoe een verhaal tot leven komt en wat ik moet doen om tot de kern te komen. Sigrid is altijd bereid nog een stap extra te zetten, geen vraag is haar te veel.”
Cissy Schellings | Sociaal Ondernemer

Vrijblijvend kennismaken?

Je bent van harte welkom om koffie of thee te komen drinken of we boeken een Skype-afspraak. We bespreken jouw vraag en kijken of we een goede klik hebben om fijn samen te werken. Deze kennismaking is vrijblijvend; na afloop besluiten we of we gaan samenwerken.

Stuur een mail om een afspraak te maken:

>> Ja, ik wil een kennismakingsafspraak