Meesterschap | Je hunkert hiernaar
11 januari 2023 
2 min. leestijd

Meesterschap | Je hunkert hiernaar

Wil jij dit nieuwe jaar een fantastische groeisprong maken met  je schrijfwerk, zodat jij je klanten of deelnemers trefzeker aan de beste resultaten helpt? 

Hunker jij naar een makkelijke manier om je lezers mee te nemen en te overtuigen met je schrijfkunsten? 

Meer en beter schrijven, een geweldig plan. 

En hoe ga je het ten uitvoer brengen?

In alle eerlijkheid: ik schrijf dit omdat ik zelf enorm kan treuzelen als het aankomt op de uitvoering van dit soort voornemens. Dan bedenk ik allerlei redenen waarom het nu even niet uitkomt of waarom het niet kan. 

Best goede argumenten (vind ik zelf dan). 

Maar eigenlijk schiet ik enorm in de twijfelstand. Is dit of dat nu de beste keuze? 

Wat zou een goede coach of mentor een groot verschil gemaakt hebben. Een vaste sparringpartner die me steeds weer een duwtje in de rug geeft. Aan wie ik mijn aarzelingen kan voorleggen. 

Zo’n steun in de rug is ook precies wat het verschil kan maken als jij al jaren je schrijfwerk smeuïger en plakkeriger wil maken, maar het er steeds niet van komt. 

Daarvoor zijn talrijke goede redenen te bedenken. 

Bijvoorbeeld omdat je tegen jezelf zegt dat je eigenlijk geen echte schrijfopleiding hebt gevolgd of geen journalistieke achtergrond hebt. 

Kan zijn. 

Maar de belangrijkste reden dat je het nog niet gedaan hebt is dat je het alléén probeert te doen. 

Wat als jij nu besluit om er werk van te maken en daarbij meteen wat hulp regelt voor jezelf?

Wat zou dat betekenen voor je schrijfplannen dit jaar? 

Als je het mij vraagt explodeert de kans dat jij eind van dit jaar vol voldoening kan vertellen over wat je hebt bereikt met je schrijfwerk. 

De perfecte manier om dat te organiseren is de deelname aan Meesterschap met Plakkracht. 

De opvolger van Schrijven met Plakkracht, waarbij je al mijn kennis over plakkend schrijven krijgt om je lezers in vervoering te brengen. 

Dit 4-maanden-programma leert je alles wat je nodig hebt over schrijven voor het brein. En ik bied je een stevige steun in de rug. Over de toepassing van storytelling, maar vooral over je lezers. 

Want je lezers, daar begint het allemaal mee. 

Ik leer je hoe je onderzoekt wat ze zelf nog niet weten en hoe je hun diepere gedachten blootlegt. 

Het is een cruciale vaardigheid die je je volledig eigen mag maken als je met je eigen onderneming je eigen geld wil verdienen. 

Dat betekent oefenen met lezersgericht schrijven. 

Daarom biedt dit programma veel ruimte voor opdrachten en het ontvangen van feedback. Je krijgt nieuwe tools en vaardigheden uit beproefde methodes zoals NLP, afgestemd op jouw activiteiten als schrijvende ondernemer, trainer of docent. 

  • Wat je leert, dat pas je meteen toe in je schrijfwerk. 
  • Door mijn begeleiding groei jij enorm door. 
  • Je leert op jezelf te vertrouwen. 

Als je goed kunt schrijven, heb je altijd sterke skills om jezelf precies uit te drukken. Je kunt altijd je eigen inkomsten verwerven en je toegevoegde waarde te laten zien. 

Hier is de link voor info en aanmelding: Meesterschap met Plakkracht.

We gaan het samen doen, dus ik verwelkom je graag!


Over de schrijver
Alles wat ik doe draait om storytelling. Het is hoe ik denk, hoe ik schrijf en hoe ik de wereld zie. Storytelling is wat mij betreft een cruciale vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet. Als coach en mentor werk ik met ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie in de vorm van een verhaal.