Summer School | Jij kabbelt lekker voort in het best-okay-bestaan
17 juni 2024 
1 min. leestijd

Summer School | Jij kabbelt lekker voort in het best-okay-bestaan

Je hebt geen verwonderwensen. Je bent tevreden in je best-okay-bestaan. En je laat alles het liefst bij het oude. Lees dan niet verder.
  • Jij kabbelt lekker voort in het best-okay-bestaan dat jij nu leidt. Je houdt alles zo onder controle, dus niets meer aan doen.
  • Je wil geen nieuwe plannen en frisse ideeën opdoen als verwonderzoeker. In jouw hoofd is het al een vrolijke janboel; daar passen niet nog meer hersenspinsels en luchtkastelen bij. 
  • Je verwonderspieren oprekken? Welnee, je hebt al moeite genoeg om bij de yoga de neerwaartse hond een beetje fatsoenlijk uit te voeren. Meer opgerekte spieren heb jij niet nodig.

Drie keer met instemming geknikt op deze zinnen? Dan is de Summer School voor Verwondering niets voor jou. Lees niet verder. 

Kriebelt er bij jou wel wat? 

De redenen om WEL te gaan dwalen, flaneren, mijmeren, banjeren en het verwondergevoel weer op te laten flakkeren lees je hier: 

  • Jij bent toe aan een mini-sabbatical met mini-avonturen. Om even pas op te plaats te maken en je hoofd en lijf weer contact te laten maken met elkaar. Want je weet dat anders de roofbouw op jezelf gewoon doorgaat tijdens je vakantie.
  • Je wil wel eens weten hoe je dat sluimerende vlammetje van binnen weer in lichterlaaie zet, zodat je betere keuzes maakt voor wat er echt bij jou past en hoe je op jouw eigen voorwaarden kunt gaan werken.
  • Je bent heimelijk op zoek naar de goudpot onderaan de regenboog. Want als jij alleen maar in je comfortzone rondzwemt wordt het een saaie boel. Je bent daarom op zoek naar meer magie in je leven en je weet dat het maar een vingerknip van je vandaan is.

De zomer is het perfecte seizoen om daar alle ruimte aan te geven. 

Vandaar dus de Summer School voor Verwondering.

Is die kriebel er nog steeds? Kijk hier.

Tot ziens aan de verwonderkant!


Over de schrijver
Alles wat ik doe draait om storytelling. Het is hoe ik denk, hoe ik schrijf en hoe ik de wereld zie. Storytelling is wat mij betreft een cruciale vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet. Als coach en mentor werk ik met ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie in de vorm van een verhaal.