Dit heb ik lang stil gehouden
05 april 2023 
1 min. leestijd

Dit heb ik lang stil gehouden

Hier heb ik lang over geaarzeld. Maar ik ga het toch doen.

Ik ga iets delen wat ik heel lang stil heb gehouden. Noodgedwongen trouwens. Ik wist namelijk niet welke spionnen heimelijk meekeken en op die manier nog meer misbruik konden maken. 

Onverlaten hadden de achterdeur weten te openen naar mijn website en binnenin een stukje software verstopt. Via dit paard van Troje konden ze mijn website gebruiken als verkooppunt voor een lucratief lustopwekkend middel. 

Lach niet.

En nee, geen namen (om nieuwe ellende te voorkomen).

Keer op keer produceerde mijn website automatisch een nieuwe kloonpagina, die bezoekers naar dat verkooppunt leidde, waar ik niets mee te maken wilde hebben.

Hoe mijn website-designer en andere ingeschakelde hulptroepen ook zochten, ze konden de geniepige mol niet opsporen. Daarna werd de software opnieuw geïnstalleerd. Hielp ook niet.

Er zat niets anders op dan volledig opnieuw te beginnen.

Ditmaal via een ander systeem, dat me een gigantische bak werk opleverde. Weliswaar kon ik mijn (bijna 1000) blogs inladen in de nieuwe website-omgeving, maar ik moest wel alles handmatig aanpassen aan de nieuwe stijl.

Achter de schermen heb ik reusachtig veel opruimwerk verricht, de hele boel gerestyled en meteen ook maar een eigen kennisbank gebouwd voor storytelling en creatief denken. 

Eigenlijk heb ik mijn bedrijf bij die operatie opnieuw uitgevonden.

Vele knutsel-en aanklooi-uren verder heb ik inmiddels een prachtige website, een nieuwe positionering en een nieuwe stijl. En nu het gevaar geweken is - mijn naam wordt op internet niet meer in verband gebracht met het middel - durf ik het hier ook te publiceren.

Pffiew.

Ja het was gigantisch veel werk. Maar het heeft me ook veel opgeleverd. Lust voor ondernemerschap.
Over de schrijver
Alles wat ik doe draait om storytelling. Het is hoe ik denk, hoe ik schrijf en hoe ik de wereld zie. Storytelling is wat mij betreft een cruciale vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet. Als coach en mentor werk ik met ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie in de vorm van een verhaal.