Strategie | Samen krijgen we je verhaal voor je missie helemaal scherp
21 februari 2024 
2 min. leestijd

Strategie | Samen krijgen we je verhaal voor je missie helemaal scherp

Wil jij jouw verhaal over je missie scherper maken en je missie kracht bijzetten? Dan is deze exclusieve 1-op-1 strategische sessie met mij precies wat je nodig hebt. 

Gefrustreerd dat je de kern van je verhaal maar niet te pakken krijgt?

Je wil je missie krachtig overbrengen. Maar telkens als je het probeert, lijken de puzzelstukjes niet op hun plaats te vallen. Zonder deze scherpte groei je niet door. Je loopt kansen mis om het verschil te maken met jouw missie. 

Laat deze twijfels en onzekerheden niet langer je vooruitgang belemmeren. Met mijn persoonlijke begeleiding krijg jij je verhaal scherp. zodat je vol vertrouwen en overtuiging jouw missie uitdraagt. 

Wat daarvoor in ieder geval nodig is, is dat jij jouw superkracht uitlicht, zodat mensen je daarop weten te vinden. Het is mijn superkracht om jouw unique storypoint te spotten, zodat jij er woorden aan kan geven. 

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 

"Het gesprek met Sigrid gaf mij een gevoel van bevrijding. Ik kwam binnen met de vraag hoe ik nu eindelijk eens kan bereiken dat mijn werk er op een bepaalde manier uitziet. Door de vragen die zij stelde, zag ik opeens glashelder dat het beeld dat ik daarover had helemaal niet bij me past. Ik hoef niet van alles te ondernemen om ergens te komen, ik ben er al. De dagen na het gesprek kwamen er meteen mooie kansen op me af. Ongelooflijk."

Jeannette van der Burgh | Antropoloog


Met mijn hulp krijg je jouw verhalen scherp.

Want we gaan samen in dit Strategiegesprek aan de slag om jouw profieltekst en blogs perfect af te stemmen op de behoeften van jouw lezers (en vaak ook je potentiële klanten). 

  • Ontdek wie jouw publiek is en hoe je hen het allerbeste aanspreekt. 
  • Benadruk jouw superkracht en schets een overtuigend beeld van de resultaten die mensen gaan ervaren.
  • Positioneer jezelf als de voor de hand liggende oplossing (met jouw unique storypoint) door je waarde duidelijk onder woorden te brengen.

Geen groepstraject dus, maar persoonlijke begeleiding op maat. In één sessie gaan we de diepte in en kunnen we al veel bereiken.

Hoe werkt het? 

  • Voorafgaand aan de sessie krijg je een vragenlijst over je activiteiten
  • Ik analyseer vooraf je over-mij-pagina, blogs en/of LinkedIn-posts.
  • Tijdens de online sessie deel ik mijn bevindingen en geef ik je direct toepasbare tips, slimme ideeën en adviezen. 

Kies je voor een tweede sessie?

Dan leer ik je de precieze stappen om jouw verhalen in te zetten, zodat je sneller de juiste mensen aantrekt die je wil bereiken. 

Jouw investering: 

€475,- per sessie van 90 minuten, inclusief mijn analyse van jouw teksten. Bovendien krijg je toegang tot mijn online modules over je profieltekst, zodat je deze belangrijke tekst helemaal op orde brengt.

Locatie:

Online via Zoom. Achteraf ontvang je ook de opname.

Boek je strategiegesprek

Deze strategiegesprekken zijn beperkt beschikbaar, dus reserveer nu jouw plek. Wees er snel bij en zet jouw verhalen (weer) op scherp! 

>> Ja, ik reserveer mijn plek
Over de schrijver
Alles wat ik doe draait om storytelling. Het is hoe ik denk, hoe ik schrijf en hoe ik de wereld zie. Storytelling is wat mij betreft een cruciale vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet. Als coach en mentor werk ik met ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie in de vorm van een verhaal.