Over jou | Bang dat je tekst te pocherig is
22 februari 2024 
1 min. leestijd

Over jou | Bang dat je tekst te pocherig is

Ga je aan de slag met je website? En moet je ook iets over jezelf schrijven op de Over Mij-pagina? Of laat je die eigenlijk het liefst weg, omdat jij niet zo nodig de aandacht op jezelf vestigt?
Lees dan vooral even verder.

Je kan best schrijven, da’s het probleem niet.

Maar over jezelf, je bedrijf of je eigen initiatief? Allemachtig, wat is dat moeilijk.

Misschien kom je niet uit de startblokken. Misschien heb je al tientallen kantjes vol geschreven.

Het voelt allemaal als een grote tekstbrij zonder structuur. Er zit geen vaart in. Je gebruikt veel te veel woorden.

Toch moet die website wel klaar, want je hikt er al zo lang tegenaan. 

Je weet ook wat je wil aanbieden. Maar hoe krijg je de kern van jóuw specifieke verhaal te pakken?

Door de bomen zie jij het bos niet meer.

Daar heb ik wat op gevonden, want mijn STER-Methode loodst je er soepel doorheen. Dit is een beproefde methode om storytelling toe te passen voor je persoonlijke verhaal. Op een manier waarop jij die kern wél te pakken krijgt.

Want ja, jij dient wel zichtbaar te zijn op je eigen website. 

Met jouw eigen verhaal, waarin jouw visie verpakt zit. Mensen kopen namelijk niet alleen jouw oplossing, maar ook je waarden en ideeën.

Doe mee met de 4-weekse online training Knallen met je Over Mij-pagina.

Al schrijvend ontdek je welke elementen niet mogen ontbreken. Stap voor stap maak je de losse onderdelen, die je  uiteindelijk samenvoegt.

Na 4 weken is jouw profieltekst klaar, zodat je de tekst met vertrouwen op je site kan plaatsen.

Deze training vind je hier:

>> Knallen met je Over Mij-pagina.

Wacht niet te lang. Want tot en met donderdag 29 februari heb je de gelegenheid om mijn persoonlijke begeleiding en feedback erbij te krijgen. Meld je daarom zo snel mogelijk aan als dit voor jou is.

Voel jij de voldoening al waarmee jij straks je je nieuwe profiel op je website plaatst?


Over de schrijver
Alles wat ik doe draait om storytelling. Het is hoe ik denk, hoe ik schrijf en hoe ik de wereld zie. Storytelling is wat mij betreft een cruciale vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen.Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet.Als coach en mentor werk ik met ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie in de vorm van een verhaal.