Hoera, het boek is klaar!
28 november 2019 
1 min. leestijd

Hoera, het boek is klaar!

Hoera, mijn derde boek is klaar! Het heet 'Jongleren met Vermicelli - Creëer en leef je eigen verhaal'. In dit boek neem ik je stap voor stap mee in hoe jij jouw persoonlijke verhaal creëert, voor nu en voor je toekomst.

Jongleren met Vermicelli is een boek met inspirerende opdrachten waarmee je in je eigen tempo onderzoekt wat wat voor jou van belang is in je (toekomstige) leven. 

Je ontdekt welke kant je op wilt en hoe jij een beter verhaal vertelt over jezelf.  

In dit boek geef ik je praktische tools om je eigen verhaal te creëren. Ik maak je deelgenoot van mijn gedachten, successen en mislukkingen. 

Dit is mijn meest persoonlijke en boek tot nu toe.

Daarnaast gebruik ik echte verhalen van mensen die hetzelfde pad lopen, inclusief hun blokkades, twijfels en veerkracht om die moeilijkheden te overwinnen.

Dit schrijven de meelezers van het boek:  

“Het is een heel goed en origineel boek. Het is zo fijn om te zien dat jij je schatten deelt en niet op je schatkist gaat zitten.”

 


“Ik vind het heel goed geschreven. De voorbeelden spreken aan, het is duidelijk, het enthousiasmeert. Het boek maakt heel goed duidelijk wat het bepalen van je eigen verhaal je kan opleveren.”

 


“Ik beveel dit boek aan bij mensen die op zoek zijn om hun eigen leven in handen te nemen. Het hoofdstuk over moed is heel goed geschreven. Herkenbaar en toch motiverend om je moed als lezer samen te rapen. Een echte aanrader om te lezen en steeds te gebruiken.”

Het boek is ook interessant voor coaches die nieuwsgierig zijn naar de kracht van storytelling voor persoonlijke ontwikkeling. Het biedt je achtergrondinformatie om te werken met persoonlijke verhalen en opdrachten voor je werk met cliënten.  

Het boek gaat ook over jou!

Ik wil jou motiveren om je eigen verhaal te maken, zodat jij uit je leven haalt wat erin zit. Ga jongleren met de vermicelli in je eigen leven en creëer daarmee je eigen verhaal. 

En tot slot – ga het doen. 

Neem iedere dag opnieuw de juiste acties om je leven te realiseren dat het beste bij jou past.

Over de schrijver
Alles wat ik doe draait om storytelling. Het is hoe ik denk, hoe ik schrijf en hoe ik de wereld zie. Storytelling is wat mij betreft een cruciale vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet. Als coach en mentor werk ik met ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie in de vorm van een verhaal.