15 jaar Chief Life Officer | Zouden mensen mijn droom wel serieus nemen?
29 januari 2024 
2 min. leestijd

15 jaar Chief Life Officer | Zouden mensen mijn droom wel serieus nemen?

Op de kop af 15 jaar geleden waagde ik een sprong in het diepe voor mijn eigen avontuur als ondernemer.  Mijn doel: persoonlijke verhalen vastleggen, delen en verspreiden, zodat mensen zich gehoord en gezien voelen.

Sindsdien verweef ik als Chief Life Officer mijn werkactiviteiten met mijn persoonlijke interesses. Ik ben altijd bezig met creëren, leren en ontwikkelen en weet er tegelijkertijd serious business van te maken. En verhalen zijn er altijd en overal, dus ik ben eerlijk gezegd nooit klaar. 

Voordat ik aan dit avontuur begon, had ik een heldere reisroute in gedachten.

Maar zoals dat bij elke ontdekkingsreis gaat, ontstonden er twijfels. Zouden mensen mijn droom wel serieus nemen? En kon ik de kern wel goed onder woorden brengen?

Ontdekken wat echt bij je past en hoe je dat uitdraagt, dat zijn grote vragen. Ze hebben tijd nodig om te rijpen. Het leidde ertoe dat ik diverse malen van richting veranderde om te zoeken hoe het beter en scherper kon.

Wat ik nu weet: je moet een nieuwere versie van jezelf durven zijn om vooruitgang te boeken. Want je missie leven betekent: 

  • Kleur bekennen met niet-alledaagse acties 
  • Je eigen spelregels bedenken 
  • Jouw speelruimte innemen 

Het werken met persoonlijke verhalen heeft me dichter bij anderen gebracht, maar ook dichter bij mezelf. 

Stap voor stap heb ik geleerd mijn eigenwaarde niet afhankelijk te maken van anderen. Wanneer je jezelf accepteert en waardeert, maakt het niet zoveel uit wat anderen vinden. Je bent niet alleen Chief Life Officer, maar ook de kapitein op je eigen schip.

Als je iets belangrijks wil bereiken, heb je bovendien goede reisgenoten nodig. Zij zijn onmisbaar om je te laten zien dat er altijd meerdere perspectieven mogelijk zijn. Ik omring me daarom met coaches, buddy’s en andere sparringpartners die me inspireren, op blinde vlekken wijzen en mij op het juiste pad houden. 

Nu ik 15 jaar verder ben, kijk ik trots terug op deze reis. 

Een eigen online academie, een reeks gepubliceerde boeken en diverse programma's help ik mensen om te verwoorden wat hun kern is en de diepere waarheid die daarachter schuilt. Precies wat mezelf ook bezighoudt. 

Zonder hulp van anderen is zo'n reis nogal overweldigend. Het is moeilijk om iets groots op eigen houtje voor elkaar te krijgen als je niet precies weet welke stap je moet zetten en wanneer. 

Als je iets belangrijks wil bereiken, heb je daarom goede reisgenoten nodig. Zij zijn onmisbaar om je te laten zien dat er altijd meerdere perspectieven mogelijk zijn. Coaches, buddy’s en andere sparringpartners wijzen me op blinde vlekken en houden me op koers. 

Heb jij ook wel eens getwijfeld of je wel op de juiste koers zit met je verhaal? 

Als je me al langer volgt, ken je mijn persoonlijke coachprogramma Mission Possible, waarin ik je gedurende 6 maanden begeleid. Ik dompel me onder in jouw ideeën en denk op alle niveaus met je mee om deze droom tot leven te wekken.

Dit programma voelt als een warm bad, waarin je alle aandacht en ondersteuning krijgt. Zoals een van mijn klanten laatst opmerkte: “Ik dacht telkens dat ik het op eigen houtje wel kon. Maar pas toen ik met jou ging werken, wist ik zeker dat het er echt ging komen.” 

De komende weken bied ik enkele adviesgesprekken aan. 

Het is mijn uitnodiging aan jou om te ontdekken of Mission Possible jou ook op de juiste koers brengt én houdt. 

Is dit iets voor jou? 

>>  Plan dan hier een adviesgesprek met mij in. 

Gun jezelf het leven dat volledig aansluit bij jouw waarden, talenten en plezier en maak er serious business van. Sta aan het roer van je eigen schip.


Over de schrijver
Alles wat ik doe draait om storytelling. Het is hoe ik denk, hoe ik schrijf en hoe ik de wereld zie. Storytelling is wat mij betreft een cruciale vaardigheid om mensen bij elkaar te brengen. Maar het is niet makkelijk om dat verhaal te verwoorden. Zeker niet als jij een visionair bent of een ideeënfontein en overal mogelijkheden ziet. Als coach en mentor werk ik met ondernemers met een missie, een bijzondere aanpak, heel veel kennis en/of ervaring. Samen met jou ga ik op zoek naar diepere drijfveren, kleurrijke dromen en jouw missie in de vorm van een verhaal.